Andy  SOUCEK  
Andy Christian SOUCEK
14 - 06 - 1985
Madrid
   
    
Great Races & Palmares
 
 
2005 F3-Espana (Llusia Racing) CHAMPION.jpg
2006 WS-Istanbul (Interwetten.com) WINNER Race 1.jpg
 
 
2009 Formula Two (FK Automotive) CHAMPION - 7 WINS.jpg
2013 Spa 24 hours (ART Grand Prix).jpg
2014 Spa 24 hours (ART Grand Prix).jpg
2015 Bathurst 12 hours (Bentley Motorsport).jpg
2015 Spa 24 hours (Bentley M-Sport).jpg
2015-1 Sepang 12 hours (Bentley M-Sport).jpg
2016 Bathurst 12 hours (Bentley M-Sport).jpg
2016 Spa 24 hours (Bentley M-Sport).jpg
2017 Bathurst 12 hours (Bentley M-Sport).jpg
2017 Paul Ricard 1000km (Bentley Continental) WINNER.jpg
2017 Spa 24 hours (Bentley M-Sport).jpg
2018 Bathurst 12 hours (Bentley M-Sport).jpg
2018 Spa 24 hours (Bentley M-Sport).jpg
2018 Suzuka 10 hours (Bentley M-Sport).jpg
2019 Bathurst 12 hours (Bentley M-Sport).jpg
2019 SRO-Virginia (Bentley Continental) WINNER Race 1.jpg
2019-1 SRO-Mosport (Bentley Continental) WINNER Race 2.jpg
2019-2 Spa 24 hours (Bentley M-Sport).jpg
2019-3 SRO-Las Vegas (Bentley Continenal) WINNER Races 1 & 2.jpg
2020 Ring 24 hours (Mathol Racing) WINNER Class V6.jpg
2020 Spa 24 hours (K-Pax Racing).jpg
2021 Ring 24 hours (Teichmann Racing).jpg
2021-1 GT-Open Spa (Porsche 911 GT3-R) WINNER Race 1.jpg
2021-2 GT-Open Imola (Porsche 911 GT3-R) WINNER Race 2.jpg
       


Last Updated     26 – 07 – 2021