Giorgio  SERNAGIOTTO  
   
28 - 07 - 1982
Asolo
(Treviso - Veneto)
   
Great Races & Palmares
2009 Ferrari-Italia (Motor Piacenza) CHAMPION Pirelli.jpg
2016 GT4-Monza (Maserait GranTurismo) WINNER Race 1.jpg
 
2017 Le Mans 24 hours (Cetilar Villorba Corse).jpg
 
2018 Le Mans 24 hours (Cetilar Villorba Corse).jpg
2019 GT-Italia (Iron Linx Srl) CHAMPION GT Light.jpg
 
2019 Le Mans 24 hours (Cetilar Villorba Corse).jpg
 
2020 Le Mans 24 hours (Cetilar Racing).jpg
2021 Daytona 24 hours (Dallara P217-Gibson).jpg
2021 Portimao 8 hours (Ferrari 488 GTE) WINNER GT Am.jpg
 


Last Updated     14 – 06 – 2021