Kalle  ROVANPERÄ  
Kalle Alex ROVANPERÄ
Father : Harri ROVANPERÄ
   
01 - 10 - 2000
Jyväskylä
(Keski-Suomi)
   
Great Races & Palmares
2017 Rally-Latvia (Ford Fiesta R5) CHAMPION.jpg
2018 Rallye Monte Carlo (Skoda Fabia R5).jpg
2019 WRC 2 Pro (Skoda Fabia Rally2 evo) CHAMPION.jpg
2019-1 Rallye Monte Carlo (Skoda Fabia R5).jpg
2020 Rallye Monte Carlo (Toyota Yaris).jpg
2021 Rallye Monte Carlo (Toyota Yaris).jpg
2021-01 Rally Estonia (Toyota Yaris) WINNER.jpg
2021-02 Acropolis Rally (Toyota Yaris) WINNER.jpg
   


Last Updated     13 – 09 – 2021