Ricardo  FELLER 
   
01 - 06 - 2000
Aarau
(Aargau)
   
Great Races & Palmares
2018 Dubai 24 hours (BWT Mucke Motorsport).jpg
2019 Dubai 24 hours (BWT Mucke Motorsport).jpg
2019-01 Daytona 24 hours (Audi R8 LMS).jpg
2019-03 Sebring 12 hours (Audi R8 LMS).jpg
2019-07 Spa 24 hours (Audi Sport Team Land).jpg
2019-08 ADAC-GT Zandvoort (Audi R8 LMS) WINNER Race 2.jpg
2019-10 Petit Le Mans (Audi R8 LMS).jpg
2020 Spa 24 hours (Emil Frey Racing).jpg
2021 Sprint-Zandvoort (Lamborghini Huracan) WINNER Race 1.jpg
2021-1 ADAC-GT Zandvoort (Audi R8 LMS) WINNER Race 1.jpg
2021-2 Spa 24 hours (Emil Frey Racing).jpg
2021-3 ADAC-GT Lausitzring (Audi R8 LMS) WINNER Race 1.jpg
     


Last Updated     13 – 09 – 2021